18:08 16.04.2018

Порошенко привітав Джукановича з перемогою на виборах президента Чорногорії

1 хв читати
Порошенко привітав Джукановича з перемогою на виборах президента Чорногорії

Президент України Петро Порошенко привітав із перемогою у першому турі на президентських виборах лідера Демократичної партії соціалістів Чорногорії Міло Джукановича, який раніше обіймав посаду прем'єр-міністра та президента країни.

"Щиро вітаю Міло Джукановича з обранням президентом Чорногорії. Переконлива перемога у I турі підтвердила незмінність європейського вибору та євроатлантичної солідарності чорногорського суспільства. Україна розраховує на подальший розвиток партнерських відносин із Чорногорією", - написав П.Порошенко в своєму акаунті в Twitter у понеділок увечері.

Як повідомлялося, президентські вибори відбулися у Чорногорії 15 квітня, це треті вибори президента в історії незалежної Чорногорії. Згідно з даними виборчкому, за підсумками підрахунку 98,76% голосів, М.Джуканович отримує 53,96% голосів, тоді як його основний конкурент Младен Боянич, кандидат від коаліції "Демократичний фронт", набирає 33,38% голосів.

У неділю М.Джуканович заявив, що розглядає результати виборів "передусім як підтвердження твердого наміру Чорногорії продовжити йти європейським шляхом", передає агентство Ассошіейтед Прес.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА