07:10 17.04.2018

За минулу добу бойовики 52 рази обстріляли позиції ЗСУ, один військовослужбовець загинув, п'ятеро поранених

2 хв читати
За минулу добу бойовики 52 рази обстріляли позиції ЗСУ, один військовослужбовець загинув, п'ятеро поранених

За минулу добу бойовики здійснили 52 обстріли позицій Збройних сил України, в результаті один український військовослужбовець загинув, троє отримали поранення, ще двоє були травмовані, повідомили в прес-центрі штабу АТО.

"За минулу добу російсько-окупаційні війська здійснили 52 обстріли позицій сил АТО при цьому і надалі застосовуючи озброєння, заборонене мінськими угодами", - сказано в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук у вівторок вранці.

На луганському напрямку із забороненої 152 і 122-мм артилерії, а також мінометів калібру 82-мм і гранатометів бойовики вели вогонь по позиціях ЗСУ поблизу Зайцевого. Крім цього, вони застосували озброєння БМП і гранатомети по українським укріпленням під Луганським, гранатомети - неподалік Кримського, а великокаліберні кулемети - в районі Станиці Луганської і Новолуганського.

На донецькому напрямку із заборонених 120 і 82-мм мінометів, озброєння БМП і великокаліберних кулеметів обстріляні захисники Пісків. З гранатометів різних систем і стрілецької зброї бойовики відкривали вогонь по українських захисниках Водяного, Мар'їнки, Верхньоторецька, Авдіївки, Шахти "Бутівка", Гнутового, Кам'янки, Новотроїцького та Широкиного.

Крім цього, НВФ застосували бронетранспортери по укріпленнях ЗСУ неподалік Водяного, озброєння БМП - поблизу Талаківці і Гнутового, великокаліберні кулемети - в районі Лебединського, Мар'їнки, Талаківки, Пищевика і Павлополя. Також під обстріл зі стрілецької зброї потрапили захисники Невельського, Опитного, Лебединського, Гнутового і Талаківки, а поблизу Широкиного - вівся снайперський вогонь.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА