07:41 17.04.2018

Військова служба правопорядку направила до Генпрокуратури повідомлення про недбале ставлення до служби чиновників Міноборони в Одесі

2 хв читати
Військова служба правопорядку направила до Генпрокуратури повідомлення про недбале ставлення до служби чиновників Міноборони в Одесі

Військова служба правопорядку направила до Генеральної прокуратури України звернення про вчинення чиновниками Міністерства оборони України кримінального правопорушення на території ТОВ "Промисловий ринок" в Одесі, повідомив заступник глави фракції "Блок Петра Порошенка" Олексій Гончаренко.

Як написав нардеп на своїй сторінці в соцмережі Facebook, у жовтні 2017 року він направив депутатське звернення міністру оборони України Степану Полтораку, главі МВС Арсену Авакову і головному військовому прокурору Анатолію Матіосу щодо незаконних дій окремих осіб, що представляють Міноборони, на території ТОВ "Промисловий ринок" в Одесі.

"Діяльність цих осіб зачепила багато підприємців ринку і отримала широкий резонанс в місті", - зазначив О. Гончаренко.

За його словами, 29 березня було отримано відповідь із Міноборони, в якій повідомлялося, що в діях посадових осіб Міністерства оборони знайдено корупційну складову, і на дії цих осіб готується кримінальне провадження.

"Під час службового розслідування Військова служба правопорядку у Збройних силах України в межах компетенції також розглянула цього колективного листа. Факти, викладені в ньому, знайшли своє часткове підтвердження", - зазначено у сканкопіі відповіді Міноборони, яку оприлюднив О. Гончаренко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

У документі зазначено, що за результатами проведеного службового розслідування Служба правопорядку 21 березня 2018 року направила до Генеральної прокуратури України відповідне повідомлення про вчинення окремими посадовими особами Міністерства оборони України кримінального правопорушення, передбаченого ст.425 Кримінального кодексу України (недбале ставлення до військової служби).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА