12:01 17.04.2018

У Кривому Розі 18 квітня оголошено жалобу за загиблими в ДТП

1 хв читати
У Кривому Розі 18 квітня оголошено жалобу за загиблими в ДТП

 Міський голова Кривого Рогу Юрій Вілкул підписав розпорядження про оголошення в місті 18 квітня днем жалоби за загиблими в ДТП; сім'ям жертв аварії міська влада надасть допомогу.

Як повідомили у вівторок у прес-службі міської ради Кривого Рогу, для надання допомоги постраждалим у ДТП на пр. Металургів залучені найкращі медичні фахівці, лікарні забезпечені необхідними ліками.

Як розповів агентству "Інтерфакс-Україна" заступник завідувача приймального відділення Криворізької міської лікарні №2 Володимир Степанов, до медзакладу після ДТП доставили 20 постраждалих, четверо з яких пішли на амбулаторне лікування, ще одну людину - водія транспортного засобу – відправили до психоневрологічного диспансеру (ПНД) для огляду на алкоголізм.

"З решти 15 пацієнтів двоє перебувають у реанімації. За станом здоров'я двоє людей у вкрай важкому стані, шестеро - важкі, стан решти задовільний. Іще тривають операції", - повідомив В.Степанов.

Як повідомлялося, внаслідок ДТП у Кривому Розі, яка сталася вранці 17 квітня на пр. Металургів і вул. Героїв АТО, вісім людей загинули, 21 людина постраждала.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА