12:48 17.04.2018

Поліція затримала учасника ДТП у Кривому Розі - водія Mazda

2 хв читати
Поліція затримала учасника ДТП у Кривому Розі - водія Mazda

Працівники Головного управління Національної поліції України в Дніпропетровській області затримали одного з учасників ранкової ДТП у Кривому Розі, внаслідок якої загинуло вісім осіб та ще 21 отримала травми різного ступеня тяжкості.

"Наразі водія автомобіля Mazda - чоловіка 1950 року народження – затримано. З ним проводять слідчі дії", - поінформували в обласному главку поліції у вівторок удень.

Як повідомлялося, о 5:55 вівторка в м. Кривий Ріг на перехресті проспекту Металургів і вул. Героїв АТО зіткнулися пасажирський автобус "Ікарус", маршрутне таксі "Мерседес Спринтер" і легковий автомобіль Mazda 6.

За даними місцевих ЗМІ, автобус їхав по працівників одного з підприємств, щоб відвезти їх на зміну. "Маршрутка №261 їхала з 95-го кварталу на Соцмісто. В цей час вулицею Героїв АТО на блимальний жовтий сигнал світлофора перехрестя проїжджав легковичок Mazda, який протаранив громадський транспорт. Бусик відкинуло на зустрічну смугу під колеса автобуса "АрселорМіттал", - повідомляє сайт 1tv.kr.ua.

У поліції раніше інформували, що на місці ДТП працюють слідчі слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області. "За фактом резонансної ДТП у м. Кривий Ріг поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК", - проінформували в правоохоронному відомстві.

Санкція статті "порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб" передбачає позбавлення волі терміном від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до трьох років.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пані посол США: Надання ракет ATACMS - іще один сигнал, що наша відданість справі захисту України непохитна

ТЧХУ та працівники "швидкої" надали допомогу постраждалим співробітникам ДСНС у Миколаєві

Українські прикордонники після бою з диверсантами РФ на Сумщині змусили їх відступити

Зеленський у Києві зустрівся з канцлером казначейства Великої Британії Гантом

Російська армія вночі обстріляла Дніпровський район Херсона, ніхто не постраждав - ОВА

Суд заарештував намісника Святогірської лаври на 60 діб

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА