17:13 17.04.2018

"ArcelorMittal Кривий Ріг" виділить по 100 тис. грн сім'ям загиблих у ДТП працівників підприємства

2 хв читати
"ArcelorMittal Кривий Ріг" виділить по 100 тис. грн сім'ям загиблих у ДТП працівників підприємства

 Адміністрація Криворізького гірничо-металургійного комбінату ПАТ "ArcelorMittal Кривий Ріг" (Дніпропетровська обл.) Виділить по 100 тис. грн сім'ям загиблих в ДТП у Кривому Розі працівників підприємства.

"Компанія з глибоким сумом повідомляє, що в результаті сьогоднішньої масштабної дорожньо-транспортної пригоди в Кривому Розі загинуло 8 осіб та травмовано 21 особу, серед яких більшість - працівники ПАТ ПАТ "ArcelorMittal Кривий Ріг". Керівництво ПАТ "ArcelorMittal Кривий Ріг" прийняло рішення про виділення фінансової допомоги сім'ям загиблих і постраждалих працівників. Сім'ї загиблих співробітників ПАТ "ArcelorMittal Кривий Ріг" отримають по 100 тис. грн. Компанія також бере на себе всі витрати, пов'язані з похованням загиблих", - повідомляється в оновленому коментарі метпідприємства з приводу масштабного ДТП в Кривому Розі у вівторок.

При цьому наголошується, що зараз компанія забезпечує повну медичну підтримку та супровід психологів постраждалим та їхнім близьким. Також їм буде надана вся необхідна юридична допомога.

Гаряча лінія для родичів постраждалих в ДТП працівників ПАТ 067 828 06 72.

Керівництво підприємства і весь колектив ПАТ щиро сумує і співчуває рідним і близьким загиблих.

Як повідомлялося, о 5:55 вівторка в м. Кривий Ріг на перехресті проспекту Металургів і вул. Героїв АТО зіткнулися пасажирський автобус "Ікарус", маршрутне таксі "Мерседес Спринтер" і легковий автомобіль Mazda 6.

За даними місцевих ЗМІ, автобус їхав по працівників одного з підприємств, щоб відвезти їх на зміну. "Маршрутка №261 їхала з 95-го кварталу на Соцмісто. У цей час вулицею Героїв АТО на блимальний жовтий сигнал світлофора перехрестя проїжджав легковичок Mazda, який протаранив громадський транспорт. Бусик відкинуло на зустрічну смугу під колеса автобуса "АрселорМіттал", - повідомляє сайт 1tv.kr.ua.

У поліції раніше інформували, що на місці ДТП працюють слідчі слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області. "За фактом резонансної ДТП у м. Кривий Ріг поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК", - поінформували в правоохоронному відомстві.

Санкція статті "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб" передбачає позбавлення волі терміном від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до трьох років.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА