20:25 17.04.2018

Британці назвали найбезпечніший автомобіль

1 хв читати
Британці назвали найбезпечніший автомобіль

Позашляховик Volvo XC90 визнали найбезпечнішим автомобілем Великої Британії. За даними дослідницького центру Thatcham Research, з моменту початку продажів у 2002 році в машині при ДТП не загинула жодна людина. Про це повідомляє The Telegraph.

Усього з 2012 року на території Сполученого Королівства було продано більше 50 тисяч XC90. Основними перевагами моделі дослідники назвали систему екстреного гальмування і попередження щодо ймовірних зіткнень - позашляховик одним з перших стали оснащувати такими функціями.

Використання подібних систем, упевнені в Thatcham, знижує ймовірність зіткнення на 38 відсотків і може врятувати 1100 життів у найближче десятиліття. Крім цього, вони сприяють зменшенню суми страховки.

У 2015 році Volvo XC90 останнього покоління встановив рекорд організації Euro NCAP, отримавши найвищу на той момент оцінку за краш-тест. Позашляховик заробив 37 балів (97 відсотків від максимально можливого результату).

У листопаді минулого року під час тестів Euro NCAP рекорд встановив кросовер XC60. Він став найбезпечнішим автомобілем року, отримавши оцінку 37,2 бала (98 відсотків).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА