09:54 18.04.2018

Аваков підписав Меморандум про співпрацю між МВС України і ФБР США

1 хв читати
Аваков підписав Меморандум про співпрацю між МВС України і ФБР США

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков у рамках робочого візиту в США провів зустріч з директором Федерального бюро розслідувань (ФБР) Крістофером Реєм за підсумками якої сторони підписали Меморандум про взаємне співробітництво.

Як повідомляє в середу вранці прес-служба МВС України, рамкову Угоду між українським міністерством і ФБР дозволить здійснити радикальний прорив у питаннях, які стосуються обміну інформацією, доступу до тих чи тих технічних можливостях.

"І одна з таких можливостей - це другий документ, який ми сьогодні підписали між Нацполіцією і Департаментом ФБР. Його зусилля спрямовані на боротьбу з організованою злочинністю. З директором ФБР ми обговорили низку загроз для нас від путінського режиму. І також запланували деякі загальні кроки, які дозволять боротися з російською агресією ", - сказав А.Аваков.

Як повідомлялося, міністр внутрішніх справ України під час робочого візиту в США обговорив протистояння російської гібридної загрозу з представниками Державного департаменту США.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА