12:33 18.04.2018

До дев'яти зросла кількість загиблих у ДТП у Кривому Розі

2 хв читати
До дев'яти зросла кількість загиблих у ДТП у Кривому Розі

У міській клінічній лікарні №2 м.Кривий Ріг (Дніпропетровська обл.) у середу вранці помер чоловік, який постраждав у масштабному ДТП, в якій восьмеро людей загинули на місці події і ще 21 дістав травми різного ступеня тяжкості, повідомляє в середу в прес-служба Головного управління Нацполіції України в Дніпропетровській області.

"Кількість загиблих у смертельній ДТП у Кривому Розі зросла до 9 осіб. Сьогодні в лікарні від отриманих травм помер чоловік 1970 року народження. У результаті дорожньо-транспортної пригоди загинули шестеро чоловіків і троє жінок. Усі вони були пасажирами маршрутного таксі", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, о 5:53 вівторка, 17 квітня, у м.Кривий Ріг на перехресті проспекту Металургів і вул. Героїв АТО зіткнулися пасажирський автобус "Ікарус", маршрутне таксі "Мерседес Спринтер" і легковий автомобіль "Mazda 6".

За даними місцевих ЗМІ, автобус прямував за працівниками одного з підприємств, щоб відвезти їх на зміну. "Маршрутка №261 їхала з 95-го кварталу у напрямку Соцміста. У цей час вулицею Героїв АТО на мерехтливий жовтий сигнал світлофора перехрестя проїжджав легковик Mazda, який протаранив громадський транспорт. "Бусик" відкинуло на зустрічну смугу під колеса автобуса "АрселорМіттал", - повідомляє сайт 1tv.kr.ua.

У поліції раніше інформували, що на місці ДТП працюють слідчі слідчого управління ГУНП у Дніпропетровській області. "За фактом резонансного ДТП у м. Кривий Ріг поліція відкрила кримінальне провадження за ч.3 ст.286 КК", - поінформували в правоохоронному відомстві.

Ч.3 ст.286 КК України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, - якщо вони спричинили загибель кількох осіб, - караються позбавленням волі на строк від 5 до 10 років із позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до 3 років.

18 квітня прес-служба ГУ Нацполіції України в Дніпропетровській області повідомила, що правоохоронці вручили письмове повідомлення про підозру у вчиненні злочину водієві автомобіля "Mazda", який є одним з учасників ДТП.

"Чоловіка затримано в порядку ст.208 КПК. У зв'язку з погіршенням стану здоров'я затриманого, він перебуває під конвоєм в одній з лікарень Кривого Рогу. Найближчим часом підозрюваного доправлять до суду для обрання йому запобіжного заходу", - поінформували в обласному главку поліції.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА