21:02 18.04.2018

Суд допитав Ляшка у справі Єфремова

2 хв читати
Суд допитав Ляшка у справі Єфремова

У Старобільському районному суді Луганської області на засіданні у справі стосовно екс-голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді 7-го скликання Олександра Єфремова в середу допитали свідка сторони обвинувачення - народного депутата України, лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка.

"Під час судового розгляду допитано свідка сторони обвинувачення - народного депутата України 8-го скликання О.Ляшка, який дав свідчення про події в Луганську навесні 2014 року, зокрема про захоплення адміністративних будівель", - ідеться в повідомленні Генеральної прокуратури України на сторінці у Facebook.

Наступне судове засідання у цій справі відбудеться 19 квітня, запланований допит свідків сторони обвинувачення.

Раніше, після анонсованого на середу допиту в суді, О.Ляшко висловив обурення оприлюдненням цієї інформації. "А повідомлення про мій допит у Старобільському суді з зазначенням дня і часу цього дійства - це для кого: для терористів або російських спецслужб, щоб знали, де й коли мене зустрічати?" - написав він у Facebook.

О.Єфремова обвинувачують у скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч.3 ст.110, ч.1 ст.111, ч.1 ст.258-3, ч.3 ст.27, ст.341 Кримінального кодексу України.

О.Єфремова затримали за підозрою в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України 30 липня 2016 року в аеропорту Києва. Йому також інкримінується підтримка самопроголошеної "ЛНР" і незаконне заволодіння майном "Луганськвугілля".

Його обвинувачують в організації захоплення будівлі Луганської обласної державної адміністрації навесні 2014 року, в пособництві під час захоплення будівлі Управління Служби безпеки України в Луганській області, вчиненні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України. Йому також інкримінується організаційне та інше сприяння створенню та діяльності терористичної організації "Луганська народна республіка" і державна зрада.

О.Єфремов перебуває під вартою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА