10:11 19.04.2018

Аргентина задовольнила запит Генпрокуратури про видачу українки, підозрюваної в розтраті 1,2 млн грн коштів держпідприємства

1 хв читати

 Компетентні органи Аргентини задовольнили запит Генеральної прокуратури України про видачу громадянки, підозрюваної в розтраті близько 1,2 млн грн коштів державного підприємства.

"Завдяки результативній співпраці Генеральної прокуратури України та Національної поліції України Міністерством закордонних справ і віросповідань Аргентинської Республіки задоволено запит про видачу громадянки України для притягнення до кримінальної відповідальності за розтрату коштів державного підприємства на загальну суму близько 1 млн 200 тис. грн", - повідомила прес-служба Генпрокуратури в четвер.

Рішення аргентинських компетентних органів про видачу особи за запитом української сторони прийнято на принципах доброї волі та взаємності, є безпрецедентним випадком у сфері міжнародного співробітництва з огляду на відсутність договірних відносин між Україною та Аргентиною у сфері екстрадиції, пояснили в прес-службі.

Нині триває організація транзитного перевезення громадянки в Україну, оскільки це має статися через територію низки країн і потребує дозволу компетентних органів цих держав.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА