16:38 19.04.2018

Систему протидії антиукраїнському мовленню з часом запустять уздовж усього українсько-російського кордону та на півдні країни - Турчинов

1 хв читати
Систему протидії антиукраїнському мовленню з часом запустять уздовж усього українсько-російського кордону та на півдні країни - Турчинов

Технологічну систему протидії антиукраїнському мовлення з часом буде задіяно уздовж усього українсько-російського кордону та на півдні України, заявляє секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов.

"Ми пропонуватимемо розмістити вздовж українсько-російського кордону відповідну технологічну систему, для того щоб російська пропагандистська агресивна інформаційна війна не могла подолати наші інформаційні кордони", - заявив О.Турчинов на засіданні Воєнного кабінету в четвер у Києві.

Секретар РНБО зазначив, що цю технологію буде застосовано вздовж усього українсько-російського кордону після того, як її буде випробувано в Донецькій і Луганській областях.

"Дуже важливо, що наразі ми опрацьовуємо цю технологію. Поки що в Донецькій і Луганській областях, а потім ми її поширимо вздовж усього українсько-російського кордону, а також на півдні нашої держави", - зазначив О.Турчинов.

Президент України Петро Порошенко звернув увагу секретаря РНБО на те, що система протидії антиукраїнському мовлення повинна бути розміщена не тільки уздовж українсько-російського кордону, а й уздовж українсько-молдовського кордону на придністровській ділянці.

"Там теж є можливість організації інформаційних диверсій в Одеській області... Стабільність і спокій в Одеській області є для нас також пріоритетним завданням", - зазначив президент.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА