07:09 20.04.2018

За минулу добу бойовики 35 разів обстріляли позиції ЗС України, двоє військовослужбовців поранені

1 хв читати
За минулу добу бойовики 35 разів обстріляли позиції ЗС України, двоє військовослужбовців поранені

За минулу добу бойовики здійснили 35 обстрілів позицій Збройних сил України, в результаті чого двоє українських військовослужбовців отримали поранення, повідомили в прес-центрі штабу АТО.

"За минулу добу російсько-окупаційні війська 35 разів обстрілювали позиції Збройних сил України. Агресор знову застосував заборонене мінськими угодами озброєння", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук у п'ятницю вранці.

На донецькому напрямку із заборонених 120-мм мінометів бойовики вели вогонь по укріпленнях ЗСУ в Пісках і Опитному. Також поблизу Пісків та Авдіївки українські військовослужбовці були обстріляні з мінометів калібру 82-мм. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї вогонь вівся по українських опорних пунктах поблизу Шахти "Бутівка", Водяного, Авдіївки, Лебединського та Кам'янки. Крім цього, стрілецьку зброю бойовики застосували неподалік Мар'їнки, Пищевика та Гнутового.

На луганському напрямку з гранатометів бойовики відкривали вогонь по українських позиціях біля населених пунктів Станиця Луганська, Майське та Артема.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА