12:48 20.04.2018

Правоохоронці затримали в Києві членів ОЗУ за виробництво і збут зброї

1 хв читати
Правоохоронці затримали в Києві членів ОЗУ за виробництво і збут зброї

Поліцейські і співробітники Служби безпеки України викрили в Києві організоване злочинне угруповання, що займалося виробництвом і збутом зброї і боєприпасів.

Як повідомив у п'ятницю департамент комунікації Національної поліції України з посиланням на заступника начальника поліції Автономної Республіки Крим - начальника слідчого відділу Сергія Пантелєєва, документування злочинної діяльності ОЗУ, що займалася виготовленням і збутом вогнепальної зброї та боєприпасів, тривало майже півроку.

"Під час проведення обшуків за місцем їх проживання в Києві і області оперативники вилучили 64 одиниці зброї, понад 14 тис. боєприпасів, зокрема великокаліберні. Також вилучено 3 кг пластиду, один електродетонатор, 4 гранатомети, 2 вогнемети "Джміль" і 30 гранат. Крім того, виявлено верстати з виготовлення зброї і боєприпасів", - розповів С.Пантелєєв.

Підозрюваних у виробництві і збуті зброї затримано. Відкрито кримінальне провадження за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ст. 28 (вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА