16:21 20.04.2018

Держспецслужба транспорту має позбутися невластивих функцій - Полторак

2 хв читати
Держспецслужба транспорту має позбутися невластивих функцій - Полторак

Міністр оборони України Степан Полторак заявляє, що Державна спеціальна служба транспорту України має позбутися виконання невластивих їй функцій, повідомляється на офіційному сайті оборонного відомства в п'ятницю.

"Якщо перед службою стоїть завдання - охорона особливо важливих об'єктів, але у служби точно немає завдання охороняти центральні органи виконавчої влади або інші структури. Необхідно попередити і органи центральної виконавчої влади, і ті структурні підрозділи, які перебувають під охороною служби, про необхідність зняття охорони, тому що завдань для служби буде багато", - сказав С.Полторак під час зустрічі з керівництвом Держспецслужби.

За його словами, необхідно підготувати програму реформування та розвитку служби. "Вона має бути побудована на основних аспектах - по-перше: завдання, які виконує служба в інтересах Міністерства оборони. По-друге: необхідні розрахунки, зміни для того, щоб значно підвищити виконання завдань в інтересах Збройних сил, особливо під час бойових завдань. По-третє: виконання завдань з таким самим розрахунком, пропозиціями в інтересах інших державних органів виконавчої влади або інших завдань, їх можна об'єднати в один комплекс", - сказав міністр.

Він відзначив високий кадровий рівень служби і наголосив на необхідності особливого підходу до її реформування. "Я хотів би, щоб програма реформування не перетворювалася, як у нас все буває - або скорочення, або розширення. Потрібно концептуально підходити до завдань, які стоять перед службою, і виходячи із завдань, які визначені законом, нарощувати і особовий склад, і технічне оснащення, і фінансовий ресурс. Тоді ми зможемо успішно виконувати ті завдання, які ми ставимо", - зазначив С.Полторак.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА