17:44 20.04.2018

Маніпулятор сміттєвозу в Запоріжжі смертельно травмував чоловіка та пошкодив три автомобілі

1 хв читати

В одному з подвір’їв Запоріжжя маніпулятор, що зірвався зі сміттєвозу ЗіЛ, упав на 57-річного місцевого жителя, який від отриманих травм помер у лікарні.

Як розповіла агентству "Інтерфакс-Україна" старший інспектор прес-служби патрульної поліції Запоріжжя Олена Литвинець, трагедія сталася в п'ятницю в одному з подвір’їв в Олександрівському районі Запоріжжя.

"Співробітники патрульної поліції, що прибули на місце події, виявили біля будинку на вул. Академіка Амомосова чоловіка, 1961 року народження, який отримав важкі травми внаслідок падіння на нього механізму зі сміттєвозу. З'ясувалося, що чоловік підійшов близько до сміттєвозу, оскільки поруч була його машина", - розповіла О.Литвинець.

Постраждалого забрала "швидка допомога", проте в лікарні він помер.

Також під час неконтрольованого падіння сміттєвозного маніпулятора були пошкоджені три автомобілі, припарковані поблизу.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами).

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА