18:33 20.04.2018

Бойовики обстріляли з Градів позиції ВСУ

1 хв читати
Бойовики обстріляли з Градів позиції ВСУ

Від початку доби п'ятниці, 20 квітня, бойовики здійснили 20 обстрілів позицій Збройних сил України на Донбасі, зокрема із застосуванням забороненого Мінськими угодами озброєння - великокаліберної ствольної та реактивної артилерії, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"На жаль, унаслідок ворожого вогню один український захисник загинув. Ще один наш воїн - зазнав поранення. Постраждалого військовослужбовця доставлено до лікувального закладу та надано необхідну медичну допомогу", - йдеться у зведенні станом на 18:00 п'ятниці, оприлюдненому на сторінці прес-центру в соцмережі Facebook.

Зокрема, на донецькому напрямку з реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град" бойовики обстріляли українські позиції неподалік Лебединського, випустивши по українських укріпленнях 40 реактивних снарядів. Також поблизу Лебединського члени незаконних збройних формувань застосували 82-мм міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Окрім цього, зі 122-мм артилерії та 120-мм мінометів бойовики відкривали вогонь по українських військових біля Широкиного та Водяного.

Міномети калібру 120 мм НЗФ застосували поблизу Новотроїцького, гранатомети і стрілецьку зброю - в районі Шахти "Бутівка", Водяного, Пісків і Опитного, а також стрілецьку зброю - по військових біля Авдіївки та Новотроїцького.

"На луганському напрямку із забороненої 122-мм артилерії вогонь вівся по наших опорних пунктах у районі Попасної, з озброєння БМП - біля Кримського, а зі стрілецької зброї - поблизу Новолуганського", - йдеться у зведенні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА