21:21 20.04.2018

У Луганській області 15 дітей госпіталізовано з отруєнням

1 хв читати
У Луганській області 15 дітей госпіталізовано з отруєнням

У Луганській області 15 дітей віком від 10 до 12 років госпіталізовано з отруєнням різного ступеня тяжкості після їжі в одному із закладів громадського харчування, повідомляє начальник відділу зі зв'язків з громадськістю Головного управління Національної поліції України в Луганській області Тетяна Погукай.

"Сьогодні, діти з різних міст і районів області взяли участь в дитячому заході, під час якого вони вживали заздалегідь приготовані сніданки. Вже через кілька годин після їжі 15 з 22 дітей були госпіталізовані", - написала Т.Погукай на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук в п'ятницю.

Вона зазначила, що діти доставлені в лікарні Сєверодонецька і Лисичанська.

"Визначається точне коло потерпілих, які постраждали від отруєння", - повідомила Т.Погукай.

У свою чергу глава Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук повідомив, що двоє дітей знаходяться в реанімації у важкому стані. Стан решти - середньої тяжкості. Потерпілим надається медична допомога в повному обсязі.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.325 Кримінального кодексу України (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням).

Поліція проводить слідчі (розшукові) дії з встановлення осіб, причетних до скоєння вказаного правопорушення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА