07:13 21.04.2018

За минулу добу бойовики 36 разів обстріляли сили АТО, один військовий загинув, один поранений

1 хв читати
За минулу добу бойовики 36 разів обстріляли сили АТО, один військовий загинув, один поранений

За минулу добу бойовики здійснили 36 обстрілів позицій Збройних сил України, внаслідок чого один український військовослужбовець загинув, ще один отримав поранення, повідомили в прес-центрі штабу АТО.

"На Донецькому напрямку з реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град" бойовики обстріляли українські позиції неподалік Лебединського, випустивши по українських укріпленнях 40 реактивних снарядів", - сказано у зведенні на сторінці штабу в Facebook в суботу вранці.

Також під Лебединським ворог застосував 82-мм міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Крім цього, незаконні збройні формування відкривали вогонь зі 122-мм артилерії і 120-мм мінометів проти захисників Широкиного і Водяного.

"Міномети калібру 120-мм агресор застосував поблизу Новотроїцького, 82-мм міномети в районі Пісків, Водяного і шахти "Бутівка", гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю - поблизу Гнутового, шахти "Бутівка", Водяного, Пісків, Верхньоторецького і Опитного", - підкреслили в штабі.

Вогонь зі стрілецької зброї вівся по захисниках Мар'їнки, Невельського, Авдіївки і Новотроїцького.

На Луганському напрямку бойовики обстріляли українські опорні пункти з забороненої 122-мм артилерії біля Попасної, з 82-мм мінометів і озброєння БМП - під Троїцьким, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї неподалік Новгородського.

Крім того, гранатомети і снайперську зброю НВФ застосували поблизу Зайцевого, озброєння БМП - довкола Кримського, великокаліберні кулемети - неподалік Майського, а стрілецьку зброю - під Новолуганським.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА