08:26 21.04.2018

Штаб Трампа прокоментував позов демократів щодо "змови з Росією"

2 хв читати
Штаб Трампа прокоментував позов демократів щодо "змови з Росією"

Передвиборчий штаб президента США Дональда Трампа заявив, що поданий в п'ятницю позов Демократичної партії проти команди передвиборчого штабу, WikiLeaks і Росії про широкомасштабну змову з метою вплинути на президентські вибори 2016 року в США є "необґрунтованим та своєчасно відхиленим".

"Цей необгрунтований позов є останньою спробою обгрунтувати безпідставні звинувачення в змові з Росією для майже збанкрутілої Демократичної партії, яка все ще намагається протистояти волі народу, висловленої на президентських виборах 2016 року", - йдеться в заяві команди передвиборчого штабу, яку наводить Reuters.

Позов проти передвиборчого штабу Трампа, Росії та WikiLeaks був поданий минулої п'ятниці, 20 квітня, Національним комітетом Демократичної партії США до Федерального суду Манхеттена. Демократи вважають, що ними було здійснено широкомасштабну змову з метою вплинути на результати виборів президента США 2016 року.

Відповідачами за позовом виступають Росія, головне управління Генерального штабу, бізнесмен Араз Агаларов, WikiLeaks та його засновник Джуліан Ассанж, сам Дональд Трамп і деякі його наближені, а також глава передвиборчого штабу Пол Манафорт і низка інших.

Спецслужби США обвинувачують Росію у втручанні у вибори американського президента 2016 року, а команду Трампа в зв'язках з Москвою. Росія всі обвинувачення заперечує, сам Трамп неодноразово підкреслював, що не має жодних зв'язків з Москвою. Проте, передбачуване втручання Росії у вибори стало предметом розслідування в США, яке веде спеціальний прокурор Роберт Мюллер.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА