13:44 21.04.2018

У Херсоні виявлена лабораторія з виготовлення амфетаміну

1 хв читати
У Херсоні виявлена лабораторія з виготовлення амфетаміну

Співробітники Служби безпеки України викрили у Херсоні нарколабораторію з виготовлення особливо небезпечної психотропної речовини – амфетаміну.

"Правоохоронці встановили, що незаконне виробництво психотропів організували двоє мешканців обласного центру в орендованій квартирі одного зі зловмисників. Ділки збували "товар" на території Херсонської та Миколаївської областей і намагалися створити власну мережу наркодилерів", – повідомив прес-центр СБУ.

За оперативною інформацією, місячний "прибуток" від продажу психотропних речовин становив близько 100 тис. грн.

"Оперативники спецслужби затримали обох зловмисників на одній з вулиць Херсона під час спроби збуту чергової партії амфетаміну вагою тридцять грамів", – повідомив прес-центр.

Під час обшуків у місцях проживання фігурантів справи і нарколабораторії правоохоронці виявили велику партію амфетаміну, прекурсори та обладнання для його виготовлення.

Обом затриманим повідомлено про підозру у вчиненні злочину та вирішується питання про обрання запобіжного заходу. В рамках відкритого кримінального провадження за частиною 2 та частиною 3 ст. 307 Кримінального кодексу України тривають слідчо-оперативні дії щодо встановлення інших осіб, причетних до протиправних дій.

Операцію з викриття зловмисників проводили спільно зі слідчими поліції під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА