07:28 22.04.2018

За минулу добу бойовики 47 разів обстріляли позиції ЗСУ

2 хв читати
За минулу добу бойовики 47 разів обстріляли позиції ЗСУ

За минулу добу незаконні збройні формування здійснили 47 обстрілів позицій Збройних сил України, в результаті чого один український військовослужбовець загинув, двоє отримали поранення, ще двоє отримали бойову травму, повідомили в прес-центрі штабу АТО.

"За минулу добу російсько-окупаційні війська вчинили 47 обстрілів позицій наших захисників, застосовуючи заборонену мінськими угодами зброю", - сказано в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук в неділю вранці.

На донецькому напрямку із заборонених 120 мм мінометів і озброєння танків бойовики обстріляли опорні пункти ЗСУ в районі Павлополя і Харчовика. Також міномети калібру 120 мм застосували по захисниках Водяного та Новотроїцького, гранатомети і стрілецьку зброю - в районі Авдіївки, Кам'янки, Гнутового, Верхньоторецького, Водяного, Ломакиного і Невельського, великокаліберні кулемети - неподалік Харчовика, Новотроїцького, Черненка, Гнутового і Талаківціки. Крім цього, в Павлополі і Талаківці противник застосував БМП, стрілецьку зброю - поблизу Мар'їнки, Красногорівки, Лебединського, Широкиного і Шахти "Бутівка", а по захисниках Павлополя і Новотроїцького - вівся снайперський вогонь.

На луганському напрямку бойовики застосували заборонені 120 мм міномети по українських позиціях поблизу Новоалександрівки, Катеринівки і Зайцевого. З мінометів калібру 82 мм вогонь вівся по захисниках Кримського, Новоселівки, Луганського, Новгородського і Зайцевого. Також під вогонь з гранатометів різних систем і стрілецької зброї потрапили укріплення в районі Кримського та Луганського, з гранатометів - неподалік Зайцевого, а великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - під Новоселівкою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА