14:46 23.04.2018

Прикордонники з собаками виявили групу нелегалів, які намагалися виїхати до РФ вантажним потягом

2 хв читати
Прикордонники з собаками виявили групу нелегалів, які намагалися виїхати до РФ вантажним потягом

 У Харківській області українські прикордонники затримали п'ятьох людей, які намагалися перетнути українсько-російський кордон у вантажному потязі, не проходячи прикордонного контролю, оскільки їм було заборонено в'їзд до Росії.

Як повідомляє в понеділок прес-служба Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України, правоохоронці заздалегідь отримали інформацію про змову правопорушників із бригадою вантажного потяга "Куп’янськ-Валуйки" щодо незаконного переміщення через російсько-український кордон групи нелегальних мігрантів.

"Але за результатами ретельного огляду потяга правоохоронці не виявили осіб, які намагалися незаконно перетнути державний кордон. Тому одразу було розпочато додаткові пошукові дії. В результаті подальшої перевірки прикордонники за допомогою службового собаки виявили п'ятьох людей біля с. Лиман, за 5 кілометрів від залізничної станції Тополі", - йдеться в повідомленні.

За інформацією прикордонників, один із нелегалів намагався втекти, але його затримали, як і інших.

У результаті перевірочних заходів було встановлено, що троє громадян Азербайджану (1988, 1985 і 1965 року народження) та один громадянин Узбекистану (1995 року народження) у супроводі провідника, 39-річного громадянина України, вступили в змову з бригадою вантажного потяга, щоб незаконно перетнути державний кордон поза пунктом пропуску, оскільки їм було заборонено в'їзд до РФ.

До правоохоронних органів направлено повідомлення про здійснення правопорушення за ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

Усіх затриманих в установленому порядку передали Національній поліції України, їхню подальшу долю вирішить суд.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА