Події

Поліція Оману виключила кримінальне підґрунтя в справі про смерть шведського діджея Avicii

 Причина смерті шведського музиканта Тіма Берглінга, відомого під псевдонімом Avicii (Авічі), не мала кримінального характеру, повідомили в понеділок представники правоохоронних органів Оману.

"Розтин підтвердив ... що в справі немає кримінального підґрунтя", - йдеться в заяві королівської поліції держави.

Докладних деталей смерті музиканта наразі не повідомляють.

У свою чергу Радіо Швеції раніше повідомило, що сотні фанатів Авічі зібралися у вихідні в центрі Стокгольма, щоб вшанувати пам'ять відомого діджея. Вони провели хвилину мовчання, після чого на вулицях міста прозвучали композиції музиканта.

Раніше повідомлялося, що Т.Берглінг помер у віці 28 років. Минулої п'ятниці його тіло виявили в столиці Оману, місті Маскаті.

Світову популярність Т.Берглінг здобув у 2011 році після виходу композиції Levels. У 2016 році він заявив про завершення публічних виступів, пославшись на проблеми зі здоров'ям. При цьому влітку 2017 року випустив міні-альбом під назвою AVICI (01), пісні з якого моментально посіли високі позиції в європейських чартах.

Найбільш відомими композиціями Авічі є Levels, Wake Me up і My Feelings for You. За даними журналу Forbes, у 2013 році він входив до десятки найбільш високооплачуваних діджеїв світу із річним доходом у $20 млн.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ