18:40 23.04.2018

Бойовики з півночі 25 разів обстріляли позиції сил АТО, поранені троє українських військових

1 хв читати
Бойовики з півночі 25 разів обстріляли позиції сил АТО, поранені троє українських військових

 Незаконні збройні формування від початку доби в понеділок вчинили 25 обстрілів позицій сил антитерористичної операції, троє українських військовослужбовців дістали поранень, їх госпіталізували, повідомив прес-центр штабу АТО.

"Від початку доби російсько-окупаційні війська вчинили 25 обстрілів позицій сил АТО, застосовуючи заборонену Мінськими угодами зброю. (...) В результаті виконання бойових завдань троє українських захисників зазнали поранень. Постраждалих оперативно доставили до лікувальних закладів, їм надано необхідну медичну допомогу", - йдеться у зведенні (станом на 18.00) прес-центру на сторінці у Facebook.

На луганському напрямку двічі з заборонених 120-міліметрових мінометів і гранатометів бойовики відкривали вогонь по укріпленнях поблизу Троїцького, а з мінометів калібру 82 мм - у районі Попасної та тричі - біля Новоолександрівки. Крім того, обстріли з гранатометів і великокаліберних кулеметів здійснювалися по захисниках Новозванівки.

На донецькому напрямку бойовики застосували 120-міліметрові міномети по українських позиціях неподалік Водяного. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї НЗФ відкривали вогонь по військових у Верхньоторецькому, Водяному та Гнутовому. Великокаліберні кулемети противник застосував по опорних пунктах у районі Павлополя, а стрілецьку зброю - під Талаківкою, Лебединським, Невельским, Мар'їнкою, Павлополем і поблизу шахти "Бутівка".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА