07:06 24.04.2018

За минулу добу бойовики 44 рази обстріляли позиції ЗС України, п'ятеро військових поранені

1 хв читати
За минулу добу бойовики 44 рази обстріляли позиції ЗС України, п'ятеро військових поранені

За минулу добу незаконні збройні формування здійснили 44 обстріли позицій Збройних сил України, внаслідок чого поранено четверо українських військовослужбовців, ще один отримав бойове поранення, повідомили в прес-центрі штабу АТО.

"За минулу добу бойовики російсько-окупаційних військ продовжили застосовувати заборонені мінськими угодами зброю, здійснивши 44 обстріли позицій Збройних сил України. Постраждалих військовослужбовців доставили у військовий госпіталь і надали необхідну медичну допомогу", - йдеться у зведенні на сторінці штабу в Facebook у вівторок вранці.

На Луганському напрямку із заборонених 120 і 82-мм мінометів і гранатометів бойовики відкривали вогонь по українських укріпленнях поблизу Троїцького. Також міномети калібру 82-мм противник застосував неподалік Попасної і тричі в районі Новоолександрівки. Крім цього, під вогонь з гранатометів і великокаліберних кулеметів потрапили захисники Новозванівки, а з зенітної установки і стрілецької зброї - Новоселівки.

На Донецькому напрямку 120-мм міномети агресор застосував по українських позиціях неподалік Водяного, а 82-мм міномети - поблизу шахти "Бутівка". Також з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї бойовики відкривали вогонь по захисниках Верхньоторецького, Водяного, Гнутового, Кам'янки, Авдіївки, шахти "Бутівка" і Талаківки.

Також з великокаліберних кулеметів бойовики вели вогонь по захисниках Павлополя, Мар'їнки і Лебединського, зі стрілецької зброї - під Невельским, Павлополем, Лебединським і Пищевиком, а поблизу Красногорівки і Мар'їнки вівся снайперський вогонь.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА