20:52 24.04.2018

Біля Запорізької ОДА мітингували за та проти відставки голови області Бриля

2 хв читати
Біля Запорізької ОДА мітингували за та проти відставки голови області Бриля

На площі біля будівлі Запорізької обласної державної адміністрації відбулися одночасно два мітинги: один за відставку голови Запорізької ОДА Костянтина Бриля, а другий мітинг - проти його відставки.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", у вівторок близько 300 людей розмістилися на різних сторонах площі з плакатами "Досить грабувати область", "Петре Олексійовичу, призначте нам кращого губернатора", а також "Хто тягне російський світ до Запоріжжя - Марченко? Анісімов? Олешко?", "Продав майбутнє своєї дитини за 300 грн?".

До мітингувальників вийшов голова Запорізької облдержадміністрації К.Бриль, який розповів їм про завдання, які вирішує в області влада, зокрема про завершення відновлення автодороги Запоріжжя-Дніпро. Після ремонту цієї автодороги, за словами голови ОДА, підрядна організація розпочне ремонт траси стратегічного значення у напрямку Маріуполя, на ремонті якої наполягали мітингувальники.

За словами К.Бриля, для ремонту траси у напрямку Маріуполя з держбюджету виділено 100 млн грн, хоча через поганий стан дороги необхідно 1,5 млрд грн.

Щоб розв'язати проблему браку коштів, депутати Запорізької обласної ради мають намір на наступній сесії звернутися до центральних органів влади з проханням збільшити фінансування цього ремонту.

Учасники акції за відставку К.Бриля розповіли йому про низку проблемних питань регіону, які потребують невідкладного вирішення.

У свою чергу голова Запорізької облдержадміністрації звернувся до мітингувальників із закликом з обережністю ставитися до проведення мітингів, особливо напередодні травневих свят, оскільки, на його думку, запорізьких активістів намагаються використати для створення відповідних публікацій у проросійських ЗМІ.

Як повідомили в ГУ Національної поліції Запорізької області, для охорони громадського порядку біля будівлі ОДА були задіяні співробітники антиконфліктної групи управління превентивної діяльності ГУ Нацполіції регіону, а також співробітники територіальних підрозділів поліції. Порушення громадського порядку та конфліктів під час акцій не було допущено.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Найближчої доби в більшості областей України очікуються дощі, місцями з мокрим снігом - Укргідрометцентр

У Мінветеранів мають намір перезавантажити проєкт "Помічник ветерана"

ГУР допомагає РДК і "Свободі Росії" боротися з режимом у РФ - Юсов

Польща і Німеччина 26 березня запустять коаліцію "бронетанкових спроможностей" для України

В Україні частка негрошових соціальних послуг становить лише 6% - Жолнович

Експрацівник оборонного заводу в Миколаєві за допомогою дронів шпигував для ворога за комплексами ППО

В Україні зростає "чорний ринок" документів про підвищення кваліфікації для вчителів - освітній омбудсмен

НАТО зацікавлене в досвіді України у веденні комунікацій під час війни - Мінкультури

Окупанти вночі обстріляли Селидове, поранено 4 місцевих жителів - прокуратура

Окупанти обстріляли Конотоп, Середину-Буду і 23 села Сумської області за добу, про постраждалих не повідомляють

РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА