09:47 25.04.2018

До 10 зросла кількість загиблих у ДТП у Кривому Розі

2 хв читати
До 10 зросла кількість загиблих у ДТП у Кривому Розі

Кількість загиблих в смертельній ДТП у Кривому Розі зросла до 10 осіб, ще 13 постраждалих досі перебувають у лікарні, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції України в Дніпропетровській області.

"Сьогодні вранці в лікарні м. Кривий Ріг помер ще один пасажир маршрутного таксі – чоловік 1959 року народження", – йдеться в розміщеному в середу вранці на сторінці обласного главку поліції в соцмережі Фейсбук повідомленні.

Як повідомлялося, о 5:53 вівторка, 17 квітня, в м. Кривий Ріг на перехресті проспекту Металургів і вул. Героїв АТО зіткнулися пасажирський автобус "Ікарус", маршрутне таксі "Мерседес Спринтер" та легковий автомобіль "Mazda 6".

За даними місцевих ЗМІ, автобус прямував за працівниками одного з підприємств, щоб відвезти їх на зміну. "Маршрутка №261 їхала з 95-го кварталу в район Соцмісто. В цей час вулицею Героїв АТО на миготливий жовтий сигнал світлофора проїжджав перехрестя легковик Mazda, який протаранив громадський транспорт. "Бусик" відкинуло на зустрічну смугу під колеса автобуса "Арселорміттал", – повідомляє сайт 1tv.kr.ua.

У поліції раніше інформували, що на місці ДТП працюють слідчі слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області. "За фактом резонансного ДТП в м. Кривий Ріг поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК", – поінформували в правоохоронному відомстві.

Ч. 3 ст. 286 КК України – Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб, — караються позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

18 квітня прес-служба ГУ Нацполіції України в Дніпропетровській області повідомила, що правоохоронці вручили письмове повідомлення про підозру в скоєнні злочину водієві автомобіля "Mazda", який є одним з учасників ДТП.

Суд Дніпра обрав винуватцю аварії запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на термін 60 діб без можливості внесення застави. Нині підозрюваний у зв'язку зі станом здоров'я перебуває в лікарні Кривого Рогу під конвоєм.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чоловіки мобілізаційного віку матимуть змогу отримати паспорт громадянина України або паспорт для виїзду за кордон лише на території країни

США таємно поставили Україні ракети ATACMS, українські сили вперше застосували їх минулого тижня

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

Зеленський подякував американцям, які працюють на оборонних підприємствах

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

Умєров подякував США за підписаний пакет законів: Життєво важливий крок у зміцненні здатності захищати нашу незалежність

Рішення про призупинення консульських послуг для українських чоловіків мобілізаційного віку за кордоном спрямоване на забезпечення справедливості - Кулеба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА