12:57 25.04.2018

Екс-мер Херсона Сальдо оголосив винагороду за інформацію про вбивство брата свого викрадача

2 хв читати
Екс-мер Херсона Сальдо оголосив винагороду за інформацію про вбивство брата свого викрадача

Екс-мер Херсона Володимир Сальдо вважає, що слідство в розслідуванні його викрадення влітку 2016 року зайшло досить далеко, а тому вбивством Ігоря Пащенка Домініканська мафія замітає сліди.

"Думаю, слідство зайшло досить далеко, а тому Домініканська мафія намагається замісти сліди. Для того щоб йому допомогти, я оголошую винагороду 50 тисяч гривень за інформацію, яка допоможе слідству впіймати вбивцю і встановити замовника", - заявив В.Сальдо в середу в коментарі агентству "Інтерфакс-Україна".

Він зауважив, що більше за інших зацікавлений у розслідуванні справи.

"Ігор Пащенко був свідком у справі мого викрадення, і його вбивство може вплинути на хід цього розслідування. Я, як ніхто інший, зацікавлений у тому, щоб його вбивцю було спіймано і було встановлено мотиви і замовника. Сподіваюся, що справа не зайде у безвихідь і буде розкрита якнайшвидше", - резюмував екс-мер Херсона.

Як повідомлялося, увечері 24 квітня в Дніпровському районі Херсона людина, яка згодом утекла з місця злочину, здійснила кілька пострілів у перехожих. Від отриманих ран загинула одна людина, повідомляють у відділі комунікації поліції Херсона. За інформацією місцевого ЗМІ "Мост", загиблим є херсонський бізнесмен Ігор Пащенко, а пораненим - його охоронець.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Проводяться першочергові слідчо-оперативні заходи.

Влітку 2016 року В.Сальдо провів 59 днів в ув’язненні в Домініканській Республіці. Його катували і вимагали викуп не менше ніж $200 тис. Після звільнення він звинуватив у своєму викраденні брата Ігоря Пащенка - Дениса Пащенка, якого було оголошено в розшук.

Д.Пащенко, що викрав у Домініканській Республіці В.Сальдо, раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності і тричі відбував покарання в Україні, а також в Іспанії, Андоррі та Греції. Крім того, Інтерпол оголосив його у міжнародний розшук.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Відомо про трьох постраждалих, серед них дитина, в результаті ракетного удару по Одесі - ОВА

У результаті денного обстрілу Харкова пошкоджено гаражі, постраждалих немає - Синєгубов

Ворог завдав ракетного удару по інфраструктурі Шостки Сумської області – ОВА

У Дніпровському районі внаслідок обстрілу РФ загинув чоловік - ОВА

Зеленський: Путін боїться нас дуже сильно, тому що не впевнений у собі. Упевнені та сміливі люди не погрожують цивілізації ядерною зброєю

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА