15:26 25.04.2018

Ще один запорізький бізнесмен запропонував 5 млн грн за інформацію про місцезнаходження Анісімова

2 хв читати
Ще один запорізький бізнесмен запропонував 5 млн грн за інформацію про місцезнаходження Анісімова

Запорізький бізнесмен Євген Черняк запропонував 5 млн грн за інформацію, яка допоможе затримати впливового місцевого бізнесмена Євгена Анісімова, який перебуває в міжнародному розшуку.

"Я підтверджую, що приєднуюся до Бориса Шестопалова (запорізький бізнесмен - ІФ), який продовжує послідовно рухатися у рамках закону у справі екс-"смотрящого" (і як свідок у суді щодо ОЗУ Анісіма, зокрема) і додаю до його 5 млн грн свої 5 млн грн за інформацію, яка допоможе затримати злочинця Анісімова (прізвисько "Клоун"). Він понад три роки в розшуку Інтерполу, і я дуже хочу, щоб справедливість узяла гору й Анісімов став перед судом", - написав Є.Черняк у соціальній мережі Facebook.

Також він зазначив, що винагорода за інформацію про місцеперебування Є.Анісімова, яка допоможе в його затриманні, тепер становить 10 млн грн.

Як повідомлялося, запорізький бізнесмен Євген Анісімов (прізвисько "Анісім") відомий тим, що за часів президента Віктора Януковича позиціонувався як негласний господар Запоріжжя, був керівником місцевого злочинного угруповання, яке мало доступ до бюджетних коштів міста. Запорізькі підприємці неодноразово заявляли про те, що "Анісім" обклав даниною малий та середній бізнес Запоріжжя.

У січні 2014 року Є.Анісімов зник із міста, після чого його було оголошено в міжнародний розшук за підозрою в здійсненні низки кримінальних злочинів, зокрема створенні ОЗУ, вимаганні, співучасті у замаху на вбивство, легалізації (відмиванні) доходів, одержаних злочинним шляхом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА