18:30 25.04.2018

Поліція Одеської області перейде на посилений варіант несення служби з 30 квітня

2 хв читати
Поліція Одеської області перейде на посилений варіант несення служби з 30 квітня

 Поліція Одеської області перейде на посилений варіант несення служби з 30 квітня, повідомив на своїй сторінці у Facebook начальник Головного управління Нацполіції в Одеській області Дмитро Головін.

За його словами, такий режим роботи триватиме до 10 травня. Також у тісній взаємодії з поліцією в цей період працюватимуть територіальні підрозділи Нацгвардії, прикордонників, Держслужби з надзвичайних ситуацій і медики.

"У разі виникнення надзвичайних ситуацій і ускладнення обстановки будуть задіяні резерви з числа підпорядкованого особового складу та посилені слідчо-оперативні групи", - додав він.

Крім того, Д.Головін попередив, що під час проведення масових заходів у першій декаді травня навколо території їх проведення частково буде обмежено рух транспорту з метою запобігання наїзду на людей. Також працюватимуть пропускні пункти для перешкоджання пронесенню алкоголю, наркотичних речовин, зброї, вибухівки та інших травматичних засобів.

У свою чергу прокурор Одеської області Олег Жученко закликав одеситів і гостей міста в цей період не піддаватися на можливі провокації, уникати масових скупчень людей і бути пильними стосовно своїх рідних і знайомих, особливо неповнолітніх і літніх громадян, які можуть стати жертвами радикально налаштованих осіб і організаторів заворушень.

При цьому два незалежні джерела повідомили кореспонденту "Інтерфакс-Україна", що деякі організації націоналістичного спрямування планують провести 2 травня масовий захід, найімовірніше, марш центральними вулицями Одеси. Остаточний маршрут маршу, час його проведення і склад учасників поки що не оголошено. Однак, за словами співрозмовників агентства, йдеться про проходження колони від парку ім. Т.Шевченка до Куликового поля, де у 2014 році стояли намети представників антимайдану.

Щодо учасників маршу, то джерела зазначають, що в ньому планують узяти участь узагалі всі проукраїнські та націоналістичні організації міста, зокрема близькі до оточення мера Одеси "Автомайдан" і "Рада громадської безпеки", а також представники різних організацій з інших міст України.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

Країни G7 заявили про рішучість посилити протиповітряну оборону України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА