07:02 26.04.2018

За минулу добу в зоні проведення АТО поранені та травмовані 11 українських військовослужбовців

2 хв читати
За минулу добу в зоні проведення АТО поранені та травмовані 11 українських військовослужбовців

За минулу добу незаконні збройні формування 76 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, внаслідок чого поранення і бойові травми отримали 11 українських військовослужбовців, повідомили в прес-центрі штабу АТО.

"За минулу добу російсько-окупаційні війська здійснили 76 обстрілів позицій Збройних сил України. Ворог продовжує застосовувати заборонене мінськими угодами озброєння", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук в четвер вранці.

На луганському напрямку з реактивних систем залпового вогню, а також 152-мм артилерії, мінометів калібру 120-мм і озброєння танка бойовики обстріляли укріплення ЗСУ поблизу Новолуганського. Також 152-мм артилерію і 82-мм міномети НВФ застосували поблизу Світлодарська, 122-мм артилерійські системи, 120 і 82-мм міномети та озброєння БМП - під Луганським і Новгородським, 122-мм артилерію - поблизу Зайцевого, а 120 і 82- мм міномети - біля Троїцького. Крім цього, по захисниках Новозванівки вогонь вівся з 120-мм мінометів, БМП, гранатометів і великокаліберних кулеметів, під Новоселівкою - з танка, мінометів калібру 82-мм, гранатометів і озброєння БМП, а також зі стрілецької зброї - довкола Малинового.

На донецькому напрямку із заборонених 120-мм мінометів і гранатометів обстріляні захисники Верхньоторецького, Шахти "Бутівка", Водяного і Гнутового. Також з мінометів калібру 82-мм, гранатометів різних систем і стрілецької зброї бойовики відкривали вогонь по захисниках Авдіївки, з озброєння БМП - під Талаківкою, Богданівкою та поблизу Шахти "Бутівка", з гранатометів - біля Кам'янки, з великокаліберних кулеметів - поблизу Павлополя, Гнутового , Славного, Красногорівки, Невельського, Верхньоторецького та Пісків, а зі стрілецької зброї - по захисниках Широкиного, Лебединського, Гнутового і Пищевика. Крім цього, в районі Талаківки і Гнутового - НВФ застосував протитанковий ракетний комплекс.

"Унаслідок ворожого вогню вісім українських захисників отримали поранення. Ще троє наших військовослужбовців - бойові травми", - зазначено у зведенні за минулу добу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Набережному шосе в Києві 27 квітня короткочасно обмежать рух транспорту - КМДА

Окупанти вивели на бойове чергування в Чорне море два носії "Калібрів" - Сили оборони півдня

Інформатора воєнної розвідки РФ, який шпигував за артилерією ЗСУ, засуджено до 11 років в'язниці

Кабмін України затвердив порядок призначення та виплат допомоги дітям із ВІЛ

Зеленський із дружиною у Славутичі вшанували пам'ять ліквідаторів катастрофи на ЧАЕС

У Золотій Балці Херсонської області двоє постраждалих від атаки російського дрона - обладміністрація

Іспанія та Греція відмовилися передати Україні системи ППО - ЗМІ

Зеленський закликав на засіданні "Рамштайн" надати Україні далекобійну зброю, ППО та артилерію

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА