17:08 26.04.2018

Починається підготовка до реконструкції Шулявського шляхопроводу

2 хв читати
Починається підготовка до реконструкції Шулявського шляхопроводу

З 1 травня в Києві починається підготовка до реконструкції транспортної розв'язки на перетині проспекту Перемоги з вул. Вадима Гетьмана (Шулявський шляхопровід), через що в Київській міській державній адміністрації (КМДА) опрацьовується схема руху на час проведення робіт.

"Для регулювання руху буде встановлено 3 світлофори, перенесена контактна мережа для безперебійного руху тролейбусів та винесені МАФи з радіусу проведення реконструкції", - повідомляє в четвер прес-служба КМДА.

Орієнтовна тривалість будівництва - 17 місяців.

Наразі передбачені зміни: рух вулицею Олександра Довженка - вулиця Вадима Гетьмана (в бік Караваєвих дач) буде здійснюватися вулицями: Антона Цедіка (вул. Ежена Потьє), Петра Нестерова з виїздом на проспект Перемоги (на цій ділянці проспекту Перемоги буде встановлено тимчасовий світлофор), Гарматною, Виборзькою і з поворотом на вул. Вадима Гетьмана.

В русі по вулиці Вадима Гетьмана - вул. Олександра Довженка (в сторону вул. О.Теліги) буде збережений виїзд на проспект Перемоги з можливістю прямого перетину проспекту з виїздом на вул. О.Довженка (на цій ділянці також буде встановлений тимчасовий світлофор) .

Крім того односторонніми будуть вулиці Антона Цедіка (Ежена Потьє) до вул. Петра Нестерова і вул. Петра Нестерова в напрямку проспекту Перемоги (буде встановлено тимчасову світлофор).

Тролейбусний рух з боку Севастопольської площі по вул. Вадима Гетьмана матиме кінцеву зупинку "Індустріальний міст". З боку вул. Теліги по вул. Олександра Довженка - "Івана Гонти".

Пішоходи будуть користуватися підземними та наземним переходом, де також буде встановлено світлофори.

"За дорученням міського голови Віталія Кличка, рух транспорту шляхопроводом через проспект Перемоги планується пустити вже до кінця цього року", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Новус Україна" запустив власний "зелений" розподільчий центр у Києві

Кличко пропонує спростити процедуру забезпечення автомобілями людей з інвалідністю, зокрема ветеранів війни

Територіальні центри комплектування працюють 24/7 - Сухопутні війська ЗСУ

По інфраструктурному об'єкту Сум завдано удару КАБ, наслідки атаки уточнюють - ОВА

Кількість загиблих на Донеччині через обстріли протягом дня збільшилася до чотирьох

ТЦК за кордоном не працюватимуть - Міноборони України

Дощова погода в Україні в п'ятницю збережеться, у суботу опадів не прогнозують

Аграрні асоціації попросили ВАКС узяти міністра агрополітики на поруки

Окупанти обстріляли село на Харківщині, поранені двоє пенсіонерок

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА