18:51 26.04.2018

Денісова запевнила Москалькову, що тримає на особистому контролі дотримання прав Одновол

1 хв читати
Денісова запевнила Москалькову, що тримає на особистому контролі дотримання прав Одновол

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова змалювала своїй російської колезі Тетяні Москальковій ситуацію із затриманою і заарештованою міським судом Херсона громадянки Олени Одновол.

"У відповіді уповноваженого Верховної Ради України з прав людини йдеться, що 25.04.2018 представник Секретаріату уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Херсонській області був присутній на судовому засіданні Херсонського міського суду Херсонської області з метою моніторингу дотримання процесуальних прав Олени Одновол. При цьому під час відкритого судового засідання порушень процесуальних прав Олени Одновол не виявлено", - повідомляє в четвер прес-служба українського омбудсмена.

Л.Денісова повідомила, що О.Одновол підозрюється в скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 111 "Державна зрада" Кримінального кодексу України. Відносно неї обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 21.06.2018 року.

"Л.Денісова запевнила російську колегу в тому, що дотримання прав громадянки Одновол - під її особистим контролем", - підкреслили в Секретаріаті уповноваженого.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА