15:06 27.04.2018

Бочковський подав заяву до Кабміну про відновлення на посаді за рішенням суду

1 хв читати
Бочковський подав заяву до Кабміну про відновлення на посаді за рішенням суду

Відновлений рішенням суду на посаді голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергій Бочковський подав заяву до Кабінету Міністрів про те, що має намір розпочати виконання своїх обов'язків.

"Наш клієнт подав заяви про повернення на посаду до Державної служби з надзвичайних ситуацій і до Кабінету Міністрів України. Також подано заяву до суду про отримання виконавчого документа для залучення Державної виконавчої служби України", - зазначає в п'ятницю його адвокат Ігор Федоренко.

С.Бочковський та його адвокат розраховують на добровільне виконання посадовими особами ДСНС і Кабміну вимог закону і рішення суду, але при цьому готують документи до подачі до Державної виконавчої служби та Генеральної прокуратури України за фактами умисного невиконання судового рішення.

Водночас у МВС України раніше в п'ятницю повідомили, що оскаржили рішення Окружного адміністративного суду Києва, який раніше визнав протиправним і скасував розпорядження Кабінету Міністрів про звільнення С.Бочковського з посади голови ДСНС.

"Розслідування проведене Головним слідчим управлінням Національної поліції України повноцінно, всебічно та об'єктивно. Рішення ж адміністративного суду про відновлення С.Бочковського на посаді керівника Державної служби України з надзвичайних ситуацій оскаржене в законному порядку", - повідомляє в п'ятницю уранці департамент комунікації МВС України.

Також у міністерстві додали, що на дії суддів окружного адміністративного суду Києва буде подано скаргу до Вищої ради правосуддя.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА