19:36 27.04.2018

Правоохоронці введуть обмеження доступу громадян на Куликове поле та Соборну площу в Одесі 2 травня

1 хв читати
Правоохоронці введуть обмеження доступу громадян на Куликове поле та Соборну площу в Одесі 2 травня

Правоохоронці введуть тимчасові обмеження доступу громадян на Куликове поле та Соборну площу в Одесі 2 травня - в день, коли відбуватимуться заходи у зв'язку з роковинами подій 2014 року.

"Для недопущення масових заворушень, запобігання загрозам публічній безпеці та порядку, а також для охорони життя і здоров'я людей на Куликовому полі та Соборній площі, а також на прилеглих до них територіях буде введено тимчасові обмеження доступу громадян. За периметром цих місць будуть виставлені співробітники поліції. Вхід на територію здійснюватиметься тільки через встановлені там фільтраційні пункти", - повідомляється на сторінці поліції Одеської області у Facebook у п'ятницю.

Крім того, 2 травня в Одесі з 7.00 до 22.00 рух на деяких вулицях буде обмежено.

На сторінці поліції Одеської області у Facebook розміщено карти з зазначенням місць з обмеженим доступом і рухом.

Як повідомлялося, правоохоронці Одеської області перейдуть на посилений варіант несення служби з 29 квітня. Для забезпечення правопорядку будуть задіяні, зокрема, понад 60 бійців спецпідрозділу "Альфа" та інші структури спецслужби.

2 травня 2014 року в Одесі під час масових заворушень загинули 48 людей, понад 200 були поранені. Більшість жертв трагедії загинули в Будинку профспілок. Слідство з’ясувало, що масові заворушення в Одесі були організовані й навмисне сплановані.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА