07:59 28.04.2018

У столиці до Дня Києва студенти проведуть безкоштовні екскурсії

1 хв читати
У столиці до Дня Києва студенти проведуть безкоштовні екскурсії

З нагоди Дня Києва, який відбудеться в останню неділю травня, студенти університету ім.Т.Шевченка проведуть безкоштовні екскурсії історичними місцями міста, повідомила прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"З нагоди Дня Києва і футбольного свята кращі студенти кафедри країнознавства і туризму географічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка будуть проводити безкоштовні екскурсії історичними місцями Києва в рамках проекту "Весняні тури". Про це повідомили в туристично-інформаційному центрі "TourInfo", - йдеться в повідомленні відомства.

Як зазначається, відкриття цього проекту відбудеться 28 квітня об 11:00 біля туристично-інформаційного центру "TourInfo" на Софійській площі.

Прийти на екскурсії можна з 28 квітня по 27 травня 2018 у вихідні дні, а саме: 28, 29 і 30 квітня, а також 1, 6, 12, 13, 19, 20 і 27 травня об 11:00 та 15:00 годині. Маршрути будуть починатися від туристично-інформаційних центрів "TourInfo", розташованих за адресами: вул.Контрактова, 4 (станція метро "Контрактова площа"); вул.Володимирська, 24 (Софійська площа) вул.Мазепи, 8 (станція метро "Арсенальна").

У відомстві також нагадують, що перед відвідуванням екскурсій обов'язкова попередня реєстрація на сторінці "TourInfo" в соцмережі Facebook.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Дощова погода в Україні в п'ятницю збережеться, у суботу опадів не прогнозують

Аграрні асоціації попросили ВАКС узяти міністра агрополітики на поруки

Окупанти обстріляли село на Харківщині, поранені двоє пенсіонерок

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

Рада підтримала в першому читанні законопроєкт про створення Держреєстру постраждалих від агресії РФ

ДБР з'ясовує обставини вибухів у Миколаєві, внаслідок яких загинули двоє військових і травмувалися п'ятеро рятувальників

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА