18:52 28.04.2018

Бойовики 21 раз обстріляли позиції сил АТО з початку доби, троє військовослужбовців поранені

2 хв читати
Бойовики 21 раз обстріляли позиції сил АТО з початку доби, троє військовослужбовців поранені

Бойовики незаконних збройних формувань 21 раз відкривали вогонь по укріпленнях сил АТО з початку доби, троє поранених і двоє травмованих, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Унаслідок ворожого вогню троє українських військовослужбовців отримали поранення. Двоє військових отримали бойові травмування. Вони доставлені в лікувальні установи, де їм надали медичну допомогу", - йдеться в тексті зведення станом на 18.00 суботи, опублікованому на сторінці прес-центру в "Фейсбук".

За даними штабу, бойовики під час обстрілів використовували заборонене мінськими домовленостями озброєння. Всього з початку доби бойовики 21 раз відкривали вогонь по укріпленнях сил АТО.

На донецькому напрямку з мінометів калібру 120 і 82-мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї бойовики обстріляли захисників Авдіївки. Також міномети калібру 120-мм застосували під Богданівкою і Новотроїцьким. Окрім цього, з 82-мм мінометів, гранатометів і стрілецької зброї бойовики вели вогонь по позиціях ЗСУ поблизу Шахти "Бутівка", з гранатометів - неподалік Талаківки, великокаліберних кулеметів - в районі Гнутового і Водяного, а стрілецьку зброю - по захисниках Широкиного, Гнутового, Талаківки і Кам'янки. Неподалік Мар'їнки вогонь вів ворожий снайпер.

На луганському напрямку із заборонених 120 і 82-мм мінометів бойовики обстріляли опорні пункти ЗСУ поблизу Новотошківського. Також міномети калібру 120-мм вони застосували під Троїцьким і Луганським. Окрім цього, з 82-мм мінометів і гранатометів вогонь вівся по українських укріпленнях поблизу Причепилівки, з озброєння БМП - неподалік Троїцького, з гранатомета - поблизу Луганського.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА