07:12 29.04.2018

Бойовики 61 раз обстріляли позиції сил АТО, четверо військовослужбовців поранені, ще троє - травмовані

2 хв читати
Бойовики 61 раз обстріляли позиції сил АТО, четверо військовослужбовців поранені, ще троє - травмовані

За минулу добу бойовики незаконних збройних формувань 61 раз відкривали вогонь по укріпленнях сил АТО, четверо поранених і троє травмованих, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Унаслідок ворожих обстрілів четверо українських воїнів отримали поранення. Ще троє наших армійців - отримали бойові травми. Постраждалих захисників доставлено до лікувальних установ, де їм надано кваліфіковану медичну допомогу", - йдеться в тексті зведення, опублікованому на сторінці прес-центру в Фейсбук у неділю вранці.

За даними штабу, бойовики під час обстрілів використовували заборонене мінськими домовленостями озброєння. Всього за минулу добу бойовики 61 раз відкривали вогонь по укріпленнях сил АТО.

На луганському напрямку, із заборонених 122-мм артилерії, 120 і 82-мм мінометів бойовики обстріляли опорні пункти ЗСУ поблизу Новотошківського. Також 122-мм артилерійські системи і озброєння танка вони застосували в районі Кримського, а міномети калібру 120-мм - під Троїцьким і Луганським. Крім цього, з 82-мм мінометів вогонь вівся по українських укріпленнях поблизу Причепилівки і Новозванівки, з гранатометів різних типів – поблизу Попасної і Луганського, з озброєння БМП - довкола Троїцького, а з стрілецької зброї - неподалік Новоселівки.

На донецькому напрямку з 120 і 82-мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї бойовики обстріляли захисників Авдіївки. Також 120-мм міномети вони застосували під Богданівкою і Новотроїцьким, а міномети калібру 82-мм - в районі Шахти "Бутівка", Новоселівки і Водяного. Крім цього, з різних видів піхотного озброєння - гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - бойовики вели вогонь по позиціях ЗСУ поблизу Талаківки, Гнутового, Водяного, Широкиного, Мар'їнки, Кам'янки, Павлополя, Новотроїцького, Лебединського, Опитного, Верхньоторецького, Красногорівки і Шахти "Бутівка". Також по Водяному, Широкиному і Мар'їнці - вівся снайперський вогонь.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Дощова погода в Україні в п'ятницю збережеться, у суботу опадів не прогнозують

Аграрні асоціації попросили ВАКС узяти міністра агрополітики на поруки

Окупанти обстріляли село на Харківщині, поранені двоє пенсіонерок

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

Рада підтримала в першому читанні законопроєкт про створення Держреєстру постраждалих від агресії РФ

ДБР з'ясовує обставини вибухів у Миколаєві, внаслідок яких загинули двоє військових і травмувалися п'ятеро рятувальників

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА