11:12 29.04.2018

ДТП у Кривому Розі: кількість загиблих зросла до 11

2 хв читати
ДТП у Кривому Розі: кількість загиблих зросла до 11

У ніч на неділю, 29 квітня, в Кривому Розі Дніпропетровської області помер пасажир маршрутного мікроавтобуса, який 17 квітня потрапив у ДТП на перехресті проспекту Металургів і вулиці Героїв АТО.

Як повідомляє місцеве видання "Перший криворізький", це 11-та жертва аварії.

"У лікарні продовжують перебувати люди, які зазнали травм унаслідок фатального зіткнення легковика, автобуса й маршрутки. У реанімації наразі одна людина. Деякі пасажири з травмами середньої важкості вже вдома, а деякі звертаються по медичну допомогу повторно", – йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, о 5:53 вівторка, 17 квітня, в м. Кривий Ріг на перехресті проспекту Металургів і вул. Героїв АТО зіткнулися пасажирський автобус "Ікарус", маршрутний мікроавтобус "Мерседес Спринтер" та легковий автомобіль "Mazda 6".

За даними місцевих ЗМІ, автобус прямував за працівниками одного з підприємств, щоб відвезти їх на зміну. "Маршрутка №261 їхала з 95-го кварталу в район Соцмісто. В цей час вулицею Героїв АТО на миготливий жовтий сигнал світлофора проїжджав перехрестя легковик Mazda, який протаранив громадський транспорт. "Бусик" відкинуло на зустрічну смугу під колеса автобуса "Арселорміттал".

Унаслідок ДТП загинули вісім осіб, а 21 людина дістала травм різного ступеня тяжкості. Ще двоє постраждалих померли в лікарні згодом – 18 і 25 квітня відповідно. Принаймні вісім із загиблих були працівниками Криворізького гірничо-металургійного комбінату ПАТ "ArcelorMittal Кривий Ріг".

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб), яке передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на 5-10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до 3 років.

18 квітня прес-служба Головного управління Нацполіції України в Дніпропетровській області повідомила, що правоохоронці вручили письмове повідомлення про підозру в скоєнні злочину водієві автомобіля "Mazda", який є одним із учасників ДТП. Суд Дніпра обрав винуватцю аварії запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на термін 60 діб без можливості внесення застави. Зараз підозрюваний за станом здоров'я перебуває в лікарні Кривого Рогу під конвоєм.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА