11:54 29.04.2018

Літак з групою українських туристів вилетів з Єгипту в Київ

1 хв читати
Літак з групою українських туристів вилетів з Єгипту в Київ

Частина українських туристів в ніч на неділю вилетіла з Шарм-ель-Шейха до Києва, повідомив начальник управління Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Василь Кирилич.

"Частина українців вилетіла з Шарм-ель-Шейха в Київ. Наступна – о 24:00", – написав В.Кирилич на своєму акаунті в соцмережі Twitter в ніч на неділю.

Як повідомлялося, 28 квітня частина українських туристів вилетіла з Шарм-ель-Шейха до Львова. "Літак за напрямком Шарм-ель-Шейх – Львів – в повітрі. Наступні рейси – в Київ", – повідомив В.Кирилич ввечері в суботу.

27 квітня понад 200 українських туристів не змогли вилетіти з аеропорту Шарм-ель-Шейху (Єгипет) у зв'язку з технічними причинами. Українців перевезли в готель. Як повідомляв департамент консульської служби МЗС, йдеться про затримку вильоту чартерного літака авіакомпанії Yan Air з 215 туристами, які летять до Львова. "Також за певних причин не зміг полетіти в Україну літак авіакомпанії Egypt Air, зафрахтований українським авіаперевізником", – додали у департаменті.

Усіх пасажирів перевезли в готель Experience Park Land і розмістили на ніч, їх забезпечили водою та продуктами харчування.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА