20:01 29.04.2018

Бойовики 13 разів обстріляли позиції сил АТО з початку доби, постраждалих немає

1 хв читати
Бойовики 13 разів обстріляли позиції сил АТО з початку доби, постраждалих немає

Бойовики незаконних збройних формувань 13 разів відкривали вогонь по укріпленнях сил АТО з початку доби, втрат немає, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"У першу половину доби режим повного припинення вогню бойовиками російсько-окупаційних військ не дотримувався. Станом на 18.00 зафіксовано 13 обстрілів українських опорних пунктів", - йдеться в тексті зведення станом на 18.00 неділі, опублікованому на сторінці прес-центру в Фейсбук.

На луганському напрямку, із забороненої 122 мм артилерії бойовики вели вогонь по укріпленнях ЗСУ поблизу населеного пункту Причепилівка.

На донецькому напрямку з підствольних гранатометів та стрілецької зброї бойовики двічі обстріляли захисників Водяного та Авдіївки. Крім цього, з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї вони відкривали вогонь по захисниках Красногорівки і Шахти "Бутівка". Також стрілецьку зброю НВФ застосували поблизу Мар'їнки і Широкиного.

"Унаслідок ворожого вогню жоден український воїн не постраждав. Ситуація на лінії розмежування сторін надійно контролюється військовослужбовцями Збройних сил України", - резюмували в прес-центрі штабу АТО.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА