20:25 29.04.2018

Опозиціонер Пашинян у понеділок зустрінеться з парламентом, закликав прихильників припинити акції протесту до вечора понеділка

2 хв читати
Опозиціонер Пашинян у понеділок зустрінеться з парламентом, закликав прихильників припинити акції протесту до вечора понеділка

Лідер протестного руху, керівник парламентської фракції "Елк" Нікол Пашинян закликав своїх прихильників не проводити будь-яких акцій громадянської непокори в понеділок.

"Завтра з ранку чекає дуже важлива робота в парламенті. Я повинен зустрітися з усіма фракціями, щоб у результаті зустрічей прийняти рішення і надати вам інформацію про те, що вибори 1 травня прем'єр-міністра Вірменії гарантовані", - сказав на мітингу на площі Республіки в Єревані Н.Пашинян.

"Я не зможу спокійно працювати, якщо будуть продовжуватися акції громадянської непокори. Завтра беремо тайм-аут. Зустрічаємося завтра на мітингу о 17:00, де я вам розповім про результати моїх зустрічей і роботи", - зазначив Н.Пашинян.

Окрім того, він вважає, що протести підвищили імідж Вірменії за кордоном.

"Стільки років витрачали мільйони доларів для підвищення іміджу Вірменії в світі. За останні 20 років у міжнародній пресі про Вірменію не писали стільки, скільки за останні десять днів. Причому, пишуть тільки позитивне", - сказав опозиціонер.

"Світ здивований, як у цій маленькій пострадянській країні весь цей процес вдалося організувати так мирно, без крові, без пострілів, без втрат. Але ми не повинні втрачати пильність. Наш рух має бути більш терпимим і мирним", - зазначив він.

Окрім того, він заявив про готовність взяти на себе повноваження прем'єр-міністра Вірменії. "З відповідальністю заявляю, що я готовий зайняти пост прем'єр-міністра Республіки Вірменія. Служу вірменському народу", - сказав на мітингу на площі Республіки в Єревані Н.Пашинян.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА