07:05 30.04.2018

Бойовики 47 разів обстріляли позиції сил АТО, один військовослужбовець поранений, ще один - травмований

1 хв читати
Бойовики 47 разів обстріляли позиції сил АТО, один військовослужбовець поранений, ще один - травмований

За минулу добу бойовики незаконних збройних формувань 47 разів відкривали вогонь по укріпленнях сил АТО, в результаті один військовослужбовець поранений, один травмований, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"За минулу добу російсько-окупаційні війська здійснили 47 обстрілів позицій українських захисників. (...) Унаслідок ворожих обстрілів один український солдат отримав поранення. Ще один наш військовослужбовець - бойове травмування", - йдеться в тексті зведення, опублікованому на сторінці прес-центру в Фейсбук у понеділок вранці.

На луганському напрямку з 122-мм артилерії бойовики вели вогонь по укріпленнях ЗСУ поблизу Причепилівки, а з 82-мм мінометів - в районі Новозванівки. Крім цього, міномети калібру 82-мм, гранатомети різних систем і зенітну установку НВФ застосували по захисниках Новгородського, а стрілецьку зброю - двічі по захисниках Станиці Луганської.

На донецькому напрямку з 82-мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї бойовики обстріляли захисників Авдіївки і Шахти "Бутівка". Крім цього, з різних видів піхотного озброєння - гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - вогонь вівся по опорних пунктах ЗСУ поблизу Водяного, Мар'їнки, Красногорівки, Павлополя, Опитного, Кам'янки, Широкиного, Пісків, Невельського та Лебединського. Також у районі Водяного бойовики застосували протитанковий ракетний комплекс.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА