09:00 30.04.2018

Турчинов привітав прикордонників із 100-річним ювілеєм відомства

2 хв читати
Турчинов привітав прикордонників із 100-річним ювілеєм відомства

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов привітав прикордонників України з нагоди Дня прикордонника та 100-річного ювілею від дня створення Окремого корпусу прикордонної охорони - попередника Державної прикордонної служби України.

"Щиро вітаю всіх вартових державних рубежів! У цьому році відзначається 100-річчя з дня створення Окремого корпусу прикордонної охорони - попередника Державної прикордонної служби України. Воїни Окремого корпусу прикордонної охорони захищали кордони Української держави, контролювали переміщення осіб, протидіяли незаконному переміщенню товарів, затримували дезертирів і кримінальних елементів, заклавши основи роботи сучасних прикордонників", - йдеться в привітанні, оприлюдненому прес-службою РНБО в понеділок вранці.

О.Турчинов зазначив, що і сьогодні з українського кордону починається межа цивілізованої Європи.

"Ви - варта переднього краю оборони України, героїчно і самовіддано виконуєте свій конституційний обов'язок, захищаєте суверенітет і територіальну цілісність, захищаєте спокій наших громадян. Щира подяка вам за бездоганне виконання військового обов'язку, стійкість, гідність, патріотизм!", - підкреслив секретар РНБО.

О.Турчинов пообіцяв докласти максимум зусиль, щоб державний кордон став непереборним "європейським валом для ворога - надійно захищеним і технічно обладнаним". Він зазначив, що значним кроком у цьому напрямку стало введення біометричного контролю, завдяки чому значно покращилася ситуація з безпекою в країні, суттєво ускладнився доступ до України російських шпигунів, диверсантів і провокаторів.

"Бажаю вам мужності, терпіння, витривалості та міцного здоров'я! Повертайтеся з бойового чергування живими і здоровими! Нехай Господь береже вас, ваші родини і нашу рідну Україну! Зі святом!", - йдеться в привітанні.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА