20:18 30.04.2018

Поліція Києва затримала трьох нападників на нардепа Найєма

2 хв читати

Поліція Києва затримала трьох учасників конфлікту в центрі столиці, внаслідок якого побито народного депутата Мустафу Найєма (фракція "Блок Петра Порошенко"), повідомив радник глави МВС України, нардеп фракції "Народний фронт" Антон Геращенко.

"Ними виявилися: Саітов Ахмед Абубакарович, 14.01.1999 р.н. Саітов Магомед-Саліх Аргуевич, 28.10.1996 р.н. Умал Тімербілатов Русланович, 28.08.1996 р.н. Із затриманими проводяться першочергові слідчі дії", - написав у понеділок увечері А.Геращенко на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук і опублікував фотографії затриманих.

Він також поінформував, що перевіряється причетність затриманих до інших можливих правопорушень.

"Якщо у когось є така інформація, вас просять телефонувати в поліцію за номером 102", - закликав А.Геращенко.

Раніше він повідомляв, що о 17.30 біля Бесарабського ринку відбулася словесна перепалка між М.Найємом і групою невідомих, яка потім переросла в бійку. За словами парламентарія, внаслідок інциденту він отримав легкі тілесні ушкодження. Також радник глави МВС зазначив, що за попередніми даними, ця подія не пов'язана з депутатськими повноваженнями М.Найєма і є нічим іншим, як побутовим дорожнім конфліктом.

Як повідомлялося, М.Найєм (фракція "Блок Петра Порошенко") внаслідок конфлікту в понеділок увечері на дорозі в центрі Києва, де на нього напала група невідомих, наразі знаходиться в лікарні.

"Кубик на перехресті бульвару Шевченка з Хрещатиком вирішив, що у нього більше прав і спробував підрізати. Я такого не люблю. Особливо мажорів і машини супроводу. Якщо підрізають, поводяться по-хамськи і з гонором, не поступаюся принципово. Загалом, перегородив дорогу. Почалася перепалка. Викликав 102. Водій і пасажир кубика помінялися місцями і вирішили викликати своїх хлопців. Приїхали хлопці, людини чотири-п'ять. перепалка закінчилася бійкою. Ну, як бійкою - дали в щелепу, далі якийсь час пам'ятаю смутно; наздогнати не вдалося. Наразі в лікарні", - написав сам М.Найєм на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук в понеділок увечері.

Народний депутат закликав "не створювати ажіотаж" з події та підкреслив, що коментарів, фотографій і "трагічних розповідей" не буде.

"Це не стосується моїх депутатських повноважень, посвідчення не висував, це не пов'язано з моєю політичною діяльністю. Патрульну викликав по 102 як звичайний громадянин; приїхали в розумні терміни; всі дані автомобілів, фото учасників події передав. На цьому все. Не давайте себе ображати на дорогах - дорога машина і круті номери не привід дозволяти комусь начхати собі в обличчя ", - підсумував М.Найєм.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Укрзалізниця" призупиняє роботу вокзалу станції "Дніпро"

У СИНЕЛЬНИКІВСЬКОМУ РАЙОНІ ЗАГИНУЛО 6 ОСІБ, СЕРЕД НИХ ДІТИ 6 І 8 РОКІВ - ГЛАВА МВС

Кількість постраждалих унаслідок масованої ракетної атаки в Дніпропетровській області зросла до 21 людини

На Ставропіллі впав дальній бомбардувальник Ту-22М3

У Херсонській області за добу в результаті обстрілів троє людей дістали поранення, є влучання в житлові будівлі

Після масованої атаки по Дніпропетровській області дві людини загинули, поранено 15 мирних жителів, є руйнування, пожежа

ЗС України за добу ліквідували 870 окупантів

За добу окупанти 442 рази обстріляли Запорізьку область, є руйнування

Генштаб ЗС України : На фронті відбулося 86 бойових зіткнень, на бахмутському напрямку відбито 25 атак противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила 11 ракетних і 78 авіаударів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА