07:50 01.05.2018

Останні з українських туристів, які затрималися в Єгипті, вилетіли на Батьківщину

1 хв читати
Останні з українських туристів, які затрималися в Єгипті, вилетіли на Батьківщину

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін та міністр інфраструктури Володимир Омелян доповіли президенту країни Петру Порошенко про те, що в понеділок увечері остання група громадян України, які затрималися в Єгипті, вилетіла на Батьківщину, повідомляє прес-секретар глави держави Святослав Цеголко.

"О 18.30 останні туристи, з тих, хто затримався в Єгипті, вилетіли в Україну. Міністр закордонних справ і міністр інфраструктури доповіли президенту", - написав С.Цеголко в своєму мікроблозі в Twitter в понеділок увечері.

Раніше повідомлялося, що з 27 квітня через технічні неузгодженості стосовно чартерних літаків з Шарм-ель-Шейха не змогли вилетіти кілька сотень українських туристів, в тому числі з дітьми. З ночі суботи ситуацію почали поступово виправляти, відправляючи групи туристів до Львова та Києва.

У понеділок вдень начальник управління Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Василь Кирилич повідомив, що 705 громадян України вилетить з Шарм-ель-Шейха (Єгипет) на батьківщину.

"Чотирма рейсами з Шарм-ель-Шейха в Україну вилетіли 705 українців. Уточнюємо, немає тих, хто не зареєструвався і очікує повернення в Україну. Ситуація на контролі МЗС України, - написав В. Кирилич в своєму мікроблозі в соцмережі Twitter.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА