08:05 01.05.2018

Мустафу Найєма прооперували, а підозрювані в нападі на нього намагаються "вирішити" питання"

3 хв читати
Мустафу Найєма прооперували, а підозрювані в нападі на нього намагаються "вирішити" питання"

Народного депутата Мустафу Найєма (фракція "БПП"), який зазнав нападу групи молодих людей під час дорожнього конфлікту в центрі Києва після госпіталізації прооперували, а підозрювані в його побитті намагаються уникнути відповідальності, заявляє нардеп Сергій Лещенко (фракція "БПП").

"Відвідав Мустафу. Сьогодні ввечері він дав свідчення поліції, його прооперували", - написав С.Лещенко на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук близько півночі вівторка.

За словами парламентарія, до нього "надходять сигнали, що підозрювані вже намагаються "вирішити" питання".

"Хамство і гроші породжують вседозволеність, а потім - кримінальні злочини. Якщо ми хочемо бути нормальною країною, то єдиний вихід із ситуації - це незворотність покарання", - висловив переконання С.Лещенко.

Як повідомлялося, М.Найем (фракція "Блок Петра Порошенко") внаслідок конфлікту на дорозі в центрі Києва, який трапився в понеділок увечері, нападу групи невідомих, наразі знаходиться в лікарні.

"Кубик на перехресті бульвару Шевченка з Хрещатиком вирішив, що у нього більше прав і спробував підрізати. Я такого не люблю. Особливо мажорів і машини супроводу. Якщо підрізають, поводяться по-хамськи і з гонором, не поступаюся принципово. Загалом, перегородив дорогу. Почалася перепалка. Викликав 102. Водій і пасажир кубика помінялися місцями і вирішили викликати своїх хлопців. Приїхали хлопці, людини чотири-п'ять. перепалка закінчилася бійкою. Ну, як бійкою - дали в щелепу, далі якийсь час пам'ятаю смутно; наздогнати не вийшло. Наразі в лікарні", - написав сам М.Найєм на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук в понеділок увечері.

Народний депутат закликав "не створювати ажіотаж" з події і підкреслив, що коментарів, фотографій і "трагічних розповідей" не буде.

"Це не стосується моїх депутатських повноважень, посвідчення не висував і це не пов'язано з моєю політичною діяльністю. Патрульну викликав по 102 як звичайний громадянин; приїхали в розумні терміни; всі дані автомобілів, фото учасників події передав. На цьому все. Не давайте себе ображати на дорогах - дорога машина і круті номери не привід дозволяти комусь начхати собі в обличчя", - підсумував М.Найєм.

Радник глави МВС України, нардеп фракції "Народний фронт" Антон Геращенко повідомив, що в результаті інциденту М.Найєм отримав легкі тілесні ушкодження.

Пізніше А.Геращенко поінформував, що поліція Києва затримала трьох учасників конфлікту. "Ними виявилися: Саітов Ахмед Абубакарович, 14.01.1999 р.н. Саітов Магомед-Саліх Аргуевіч, 28.10.1996 р.н. Умалі Тімербілатов Русланович, 28.08.1996 р.н. Із затриманими проводяться першочергові слідчі дії", - написав він на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук і опублікував фотографії затриманих.

Нардеп також поінформував, що перевіряється причетність затриманих до інших можливих правопорушень. "Якщо у когось є така інформація, вас просять телефонувати в поліцію за номером 102", - закликав А.Геращенко.

Пізніше поліція Києва кваліфікувала подію, під час якої М.Найєм отримав тілесні ушкодження, як хуліганство, троє активних учасників інциденту доставлені в управління поліції, а ще одного - розшукують.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський підписав закон про збільшення штрафів за порушення правил мобілізації

На покровському та курахівському напрямках від початку доби відбито вже по 14 атак - Генштаб ЗСУ

Спільні проєкти Тайваню та Чехії для надання допомоги українцям унікальні - представник уряду Чехії Копечні

Нічні обстріли росіян призвели до тимчасового відключення світла в 7 областях - Міненерго

Україна націоналізувала два літаки, що належали найбільшому виробнику російської зброї, - СБУ

Затримано власника "Укрдонінвесту" бізнесмена Віталія Кропачова

СБУ й ГУР атакували військово-логістичні об'єкти в Севастополі, Туапсе й Новоросійську - джерело

МВС: Довідка про несудимість не потрібна для оновлення даних у ТЦК

Е-кабінет для військовозобов'язаних має запрацювати з 18 травня - Міноборони України

ДБР затримало прикордонника, який застрелив цивільного, що намагався незаконно перетнути кордон

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА