14:39 01.05.2018

Четверо українських військових поранені на Донбасі внаслідок 44 обстрілів з боку бойовиків

2 хв читати
Четверо українських військових поранені на Донбасі внаслідок 44 обстрілів з боку бойовиків

 За минулу добу на сході України бойовики здійснили 44 прицільні обстріли українських позицій, унаслідок чого четверо українських військових дістали поранень, повідомив представник Міністерства оборони України полковник Максим Праута.

Під час брифінгу у вівторок удень в Українському кризовому медіа-центрі М.Праута зазначив, що на луганському напрямку зафіксовано 8 обстрілів, з них 4 - у районі Луганського, інші - поблизу Валуйського, Новгородського та Троїцького. Бойовики застосовували БМП, гранатомети та стрілецьку зброю різних типів і калібрів.

На Донецькому напрямку бойовики здійснили 36 обстрілів. "Найбільшу активність противник проявляв у районі Авдіївки, Верхньоторецького та Мар'їнки", - зазначив представник Міноборони.

У районі Новотроїцького та шахти "Бутівка" бойовики двічі відкривали вогонь з мінометів калібру 120 мм, випустивши в бік українських військових 11 мін цього калібру.

У районі Верхньоторецького, Лебединського, Талаківки та шахти "Бутівка" бойовики застосували 82-міліметрові міномети.

"Зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, гранатометів різних типів і БМП були обстріляні наші опорні пункти в районах населених пунктів Авдіївка, Верхньоторецьке, Водяне, Гнутове, Кам'янка, Красногорівка, Мар'їнка, Лебединське, Дослідне, Павлопіль, Піски, Пищевик, Талаківка, Тарамчук, Широкине, а також шахти "Бутівки", - додав полковник М.Праута.

За його словами, станом на 9:00 1 травня бойовики вчинили два обстріли на луганському напрямку і 4 - на Донецькому. Бойовики застосовували гранатомети та стрілецьку зброю.

Як повідомлялося у зведенні станом на 7.00 вівторка, оприлюдненому на сторінці прес-центру операції об'єднаних сил в соцмережі Facebook, повідомлялося про фіксацію 44 обстрілів українських позицій на Донбасі, внаслідок чого троє військовослужбовців Збройних Сил України зазнали поранень.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА