08:38 02.05.2018

МАУ виконала перший рейс Київ-Делі

2 хв читати
МАУ виконала перший рейс Київ-Делі

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ, Київ), найбільший авіаперевізник країни, виконала перший рейс за маршрутом Київ-Делі.

Як передає кореспондент "Інтерфакс-Україна", рейс вирушив 1 травня о 20:50 за київським часом і прибув близько 6:00 за індійським. Завантаження становило близько 100 пасажирів, а на зворотний рейс продано близько 245 квитків.

Рейс буде виконуватися чотири рази на тиждень і, як зазначив віце-президент МАУ з комерції Сергій Фоменко, незабаром буде виконуватися п'ять разів на тиждень.

Раніше компанії зазначала, що з Києва рейси будуть вилітати в понеділок, вівторок, четвер, п'ятницю. Зворотні вильоти з Делі - у вівторок, середу, п'ятницю і суботу на літаках Boeing 767-300 з трьома класами обслуговування - бізнес, преміум економ і економічним - в/з Міжнародного аеропорту Делі (Indira Gandhi International).

"Делі стане п'ятим далекомагістральним маршрутом у мережі МАУ і другим пунктом, що з'єднує Україну з країнами Індійського субконтиненту", - відзначала корпоративний прес-секретар МАУ Євгенія Сацька.

Також повідомлялося, що мінімальна вартість квитка в обидва боки з урахуванням всіх зборів і податків становить: з Києва від 14,849 тис. грн (ціна може змінюватися в залежності від коливань курсу гривні до долара США), з Делі - від $529.

Авіакомпанія "МАУ" заснована в 1992 році. Єднає Україну більш ніж з 50 містами і ключовими пунктами Європи, Азії, Америки, Африки, Близького Сходу і країн СНД і забезпечує стикування з маршрутами авіакомпаній-партнерів в більш ніж 3 тис. міст світу. МАУ виконує понад 1100 регулярних рейсів в тиждень.

Наразі до складу флоту МАУ входять 40 авіалайнер різних модифікацій, зокрема 25 середньомагістральних Boeing-737 NG.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА